Impressum

Wörwag Pharma Kft.
Hűvösvölgyi út 54.
1021 Budapest
Magyarország 

Tel.: +36 (1) 3457350 
Fax: +36 (1) 3457353  
E-Mail:  worwag(at)worwag.hu 

 

Felhasználási feltételek

 

1. A Szakmai oldalakra vonatkozó Felhasználási Feltételek elfogadása
A jelen Felhasználási Feltételek azokat a szabályokat és feltételeket tartalmazzák, amelyek az Wörwag Pharma Kft. (1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. VI. épület I. emelet) által üzemeltetett www.worwagpharma.hu weblap szakmai oldalainak (Szakmai oldalak) csak orvosok, gyógyszerészek számára hozzáférhető igénybevételére vonatkoznak.

A weblap nem szakmai tartalmainak felhasználására vonatkozó szabályokat az Általános Felhasználási Feltételek dokumentum tartalmazza, melyet a felhasználó minden oldalról elér. Az oldal tartalmainak használata esetében úgy tekintjük, hogy a felhasználó az általános feltételeket elfogadta. A Szakmai oldalakra való első belépéskor a felhasználó nyilatkozik e speciális szabályok betartásáról.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra, hogy időről időre a jelen Felhasználási Feltételeket módosítsa.

2. A weblap tartalma
A Weblap üzemeltetése során a Szolgáltató a biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz- ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól szóló 2006. évi XCVIII. törvény, az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök reklámozásáról és ismertetéséről szóló 11/2007. (III.06.) Egészségügyi minisztériumi rendelet, valamint a vonatkozó etikai szabályok és gyakorlat alapján jár el.

Így a szakmai oldalakon közzétett tartalmakat csak a szakemberek számára teszi elérhetővé. Annak érdekében, hogy megakadályozza illetéktelenek hozzáférését a kifejezetten szakemberek számára kialakított tartalomhoz, orvosoktól pecsétszámot, gyógyszerészektől regisztrációs számot, valamint jelen Felhasználási Feltételek elfogadását kéri, amellyel a nyilatkozó kijelenti, hogy jogosult a tartalom elolvasására, a jelen Felhasználási Feltételeket ismeri és elfogadja. A Szolgáltató jogosult a Felhasználási Feltételeket megsértő Felhasználó hozzáférési jogának megvonására.

3. Regisztráció
A regisztrált szakmai felhasználók számára a megadott e-mail címre a Wörwag Pharma havi rendszerességgel hírlevelet küld. A regisztráció a regisztrációs lap megfelelő kitöltésével történik.

A Weboldalon csak orvosok és gyógyszerészek regisztrálhatnak. A regisztráció a regisztrációs lap teljes és megfelelő kitöltésével történik meg. Ha a Felhasználó már létező felhasználói nevet választ, vagy nem, illetve nem megfelelő formátumban adja meg adatait, akkor a regisztrációra ezek megfelelő módosításáig illetve megadásáig nem kerül sor.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az Ön döntése, hogy a regisztráció során megad-e személyes adatokat (pl. az Ön nevét tartalmazó e-mail címet). Ha sor kerül személyes adatok megadására, Ön önként hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató az Ön személyes adatait a jelen Felhasználási Feltételek alapján és az ebben meghatározott célból és ideig kezelje. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez (pl. hírlevél) jogszabály teszi kötelezővé személyes adatok kezelését.

A Szolgáltató jogosult a Felhasználási Feltételeket megsértő Felhasználó regisztrációjának törlésére. A Szolgáltató az esetlegesen ebből eredő kárért való felelősségét kizárja.

 

Conception, design and technical realisation:
Internet agency Lightwerk

Technology: TYPO3, MySQL, PHP, Apache, Linux