Wörwag Pharma jövőkép

 A Wörwag Pharma  magyar leányvállalata 1993-ban jött létre. Meghatározó és jelenleg is érvényes filozófiánk döntő fontosságúnak tartja a betegekkel, az orvosokkal és a gyógyszerészekkel való személyes kapcsolattartást, a támogató, együttműködésre épülő vállalati kultúrát, amely meghatározza munkánk iránt érzett elhivatottságunkat.

 Anyacégünk, a Wörwag Pharma GmbH & Co.KG  ma már 40 országban működő, több, mint 104 terméket forgalmazó nemzetközi vállalat, amely, jelenleg is hű maradt eredeti értékeihez. Jövőbeli céljainkat alap filozófiánk határozza meg: saját fejlesztésű készítményeink, OTC és generikus gyógyszereink tekintetében is növelni kívánjuk a gyógyítás és a betegek jóllétének szolgálatába állított szakértelmünket.

A Wörwag Pharma a diabétesz és a diabéteszhez kapcsolódó szövődmények, különösképpen a neuropathia diagnosztikáját és terápiáját vallja legfontosabb küldetésének, de jelen van a kardiovaszkuláris, nőgyógyászati és pszichiátriai területen is.

Felelős vállalatként a jövőben is támogatni fogjuk az egészségügyi rendszer körülményeinek javítását, elsősorban a diagnosztikai háttér fejlesztésének, a szakemberek oktatásának és az egészségügyi szűrések terén. 

dr. Kádár Éva
ügyvezető igazgató
Wörwag Pharma Kft