Diabeteses Neuropathia Egyetemi Centrum - Debrecen

Prof. Dr. Paragh György

2013. májusától több neuropathiás beteget tudnak fogadni Kelet-Magyarországon is. A Debreceni Egyetem Belgyógyászati Intézetében nyílt meg ugyanis a tizenegyedik Neuropathia Centrum az országban.

Magyarországon már egyre több helyen végeznek neuropathia vizsgálatot, és gyógyítják eredménnyel a betegséget. A 2013-as év áprilisában a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Belgyógyászati Intézetében került sor a 11. neuropathiával foglalkozó diagnosztikai centrum ünnepélyes megnyitójára.  „Szakembereink évente kb.  hat-hétszáz beteget   láthatnak el a jól felszerelt rendelőben. Így az eddiginél több embernek tudunk segíteni a betegség időben történő felismerésében.” – mondta el Dr. Paragh György egyetemi tanár, a Debreceni Diabeteses Neuropathia Egyetemi Centrum vezetője.

Orvos- és Egészségtudományi Centrum

A centrumban a Neurometer® mellett a kardiovaszkuláris autonom neuropathia vizsgálatára szolgáló műszer is rendelkezésre áll a minél pontosabb diagnózis felállítására. A Wörwag Pharma-val kötött együttműködés keretében a Neuropathia Centrumban dolgozó orvosok és asszisztensek rendszeres képzést is kapnak.

Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum

Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98

Telefon:  +36 (52) 411-717/57169 mellék

Rendelési időpont: 
szerda és péntek 08:00-15:00

Vezető: Prof. Dr Paragh György

Előjegyzés: 
hétfőtől-péntekig munkaidőben

Ellátási terület: Hajdú-Bihar megye

Előző centrum                                                                          Következő centrum