Kérdezze a Szakértőt!

Kérdések és válaszok

Itt küldheti el nekünk kérdéseit.
Jelen adatkezelési tájékoztató kizárólag a Szolgáltató weboldalán igénybe vehető „Kérdezze a Szakértőt” szolgáltatáshoz kapcsolódó adatkezelésre vonatkozik, a Szolgáltató egyéb tevékenységéhez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató a Szolgáltató által üzemeltetett weboldalon ismerhető meg.Jelen tájékoztató rögzíti a WÖRWAG által a „Kérdezze a Szakértőt” szolgáltatás nyújtása során alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és politikát. A WÖRWAG kötelezettséget vállal, hogy a „Kérdezze a Szakértőt” szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen tájékoztatóban és a hatályos jogszabályokban rögzített elvárásoknak. Jelen tájékoztató a WÖRWAG egyéb tevékenységéhez kapcsolódó adatkezelési tájékoztatóval összhangban azt kiegészítve készült, kizárólag a „Kérdezze a Szakértőt” szolgáltatás adatkezelésére vonatkozóan.A Szolgáltató felhívja a figyelmet arra, hogy a „Kérdezze a Szakértőt” szolgáltatás nem helyettesítheti a szakszerű orvosi ellátást és tanácsokat és nem is minősül annak, célja kizárólag általános életmód tanácsok, illetve valamely terápiára vonatkozó általános gyakorlatok és tanácsok nyújtása. Bármely egyedi egészségügyi probléma vizsgálatot, anamnézist, és azok alapján meghatározott terápiát igényelhet, amelyre a jelen szolgáltatás nem alkalmas és annak nem is célja. Az Ön vagy más egészségével kapcsolatos kérdésekben mindig konzultáljon orvosával, a sürgős esetekben azonnal vegye fel a kapcsolatot a sürgősségi betegellátás körzetileg illetékes szerveivel. A „Kérdezze a Szakértőt” szolgáltatás során a szakértő kizárólag a felhasználó által közölt adatokra alapított véleményt mond, melyek tekintetében a Szolgáltató semmilyen szavatosságot, illetve felelősséget nem vállal.

Felhasználói hozzájárulás

A felhasználó a jelen adatkezelési szabályzat elolvasása után a weboldalon felugró ablakban megadott nyilatkozatával az alábbi hozzájárulást magára nézve elfogadottnak tekinti.

Hozzájárulás tartalma: „A „Kérdezze a Szakértőt” szolgáltatás igénybevétele során megadott adataimat a Szolgáltató az Adatkezelési szabályzatában leírtaknak megfelelően kezelheti.

OK