WÖRWAG Pharma - a neuropátiák szakértője

Történet

Minden egy stuttgarti  gyógyszertárban kezdődött, mely  mai napig vállalatunk része és azonosságunk jelentős szegmensét képezi.

Sikeres piaci bevezetésekkel több, mint 35 országban vagyunk jelen. Munkatársaink az egész világon leányvállalatok  és képviseletek keretében reprezentálják márkánkat. Ennek során eredetünk mindig fontos tényező marad. Megadja számunkra a valóságérzetet, melyre azért van szükségünk, hogy nyitottak legyünk az új ötletekre és formálhassuk a jövőt.

Monika Wörwag és Dr. Marcus Wörwag

»Egyik nagy erősségünk abban rejlik, hogy megmaradunk felelősségteljes családi vállalkozásnak.
Kiállunk olyan értékekért, amelyek nem jelennek meg a pénzügyi mérlegben valamint továbbra is függetlenül működünk és növekszünk a bankoktól, befektetőktől. Az emberiesség, a közelség és a felelősségvállalás egy olyan nagy csapat elvárásait jelölik, amely felkészült a folyamatos változásra és ezáltal válik egyre jobbá.«

Monika Wörwag és Dr. Marcus Wörwag
 

Tovább az interjúhoz

A WÖRWAG Pharma termékskálája vényköteles és OTC (Over the Counter/nem vényköteles) gyógyszereket és táplálékkiegészítőket foglal magába. A kizárólag gyógyszertárakban kapható készítményeket a diabétesz és szövődményei, mint neuropátia (idegkárosodás) kezelésére, valamint szív- és érrendszeri és neurológiai megbetegedések kezelésére használják.

A 2016-ban a vállalat 900 munkatárssal a világ 35 országában kereken 175 millió eurós forgalmat ért el. A célpiacok közé tartozik Németország, Kelet-Európa, Oroszország, a balti országok, Közép-Ázsia és Latin-Amerika.

A WÖRWAG Pharma családi vállalkozás, melyet Monika Wörwag és Gerhard Mayer vezet. A vállalatot Dr. Fritz Wörwag alapította  Stuttgartban, 1971-ben. A cég székhelye ma Böblingenben található.

Jövőképünk

Közelebb kerülünk – partnereink igényeihez, közelebb az emberekhez, hogy jobban megértsük és segíthessünk egymást.

Értékeink

Cégünket felelősség, teljesítmény és azonosulás fémjelzi.

 • Felelősség: Nem csak egy szó, hanem valós igény, erős gyökerekkel.
 • Teljesítmény: A profitábilis növekedés a cél, olyan módon, amely illik önképünkhöz.
 • Azonosulás: Könnyebb olyan dolgokkal azonosulni, melyekhez magunk is jelentősen hozzájárultunk - kollegiális, értékeket tisztelő és motivált módon.

  Jelenlét

  woerwagpharma-map

  Cégünk több mint 35 országban  működik sikeresen. Célunk, hogy tovább bővítsük termékeink elérhetőségét, mindenekelőtt Ázsiában és Latin-Amerikában.

  Bővebben