Impresszum

Wörwag Pharma Kft.
Montevideo u. 5.
1037 Budapest
Magyarország 

Tel.: +36 (1) 3457350 
Fax: +36 (1) 3457353  
E-Mail:info(at)worwag.hu 

Felhasználási feltételek

1. A Szakmai oldalakra vonatkozó Felhasználási feltételek elfogadása

A jelen Felhasználási feltételek azokat a szabályokat és feltételeket tartalmazzák, amelyek az Wörwag Pharma Kft. (1037 Budapest, Montevideo u. 5.) által üzemeltetett www.worwagpharma.hu weblap szakmai oldalainak (fejlesztés alatt, 2018-tól elérhető) csak orvosok, gyógyszerészek számára hozzáférhető igénybevételére vonatkoznak.

A weblap nem szakmai tartalmainak felhasználására vonatkozó szabályokat az Általános Felhasználási Feltételek dokumentum tartalmazza, melyet a felhasználó minden oldalról elér. Az oldal tartalmainak használata esetében úgy tekintjük, hogy a felhasználó az általános feltételeket elfogadta. A Szakmai oldalakra való első belépéskor a felhasználó nyilatkozik e speciális szabályok betartásáról.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra, hogy időről időre a jelen Felhasználási Feltételeket módosítsa.

2. A weblap tartalma

A Weblap üzemeltetése során a Szolgáltató a biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz- ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól szóló 2006. évi XCVIII. törvény, az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök reklámozásáról és ismertetéséről szóló 11/2007. (III.06.) Egészségügyi minisztériumi rendelet, valamint a vonatkozó etikai szabályok és gyakorlat alapján jár el.

Így a szakmai oldalakon közzétett tartalmakat csak a szakemberek számára teszi elérhetővé. Annak érdekében, hogy megakadályozza illetéktelenek hozzáférését a kifejezetten szakemberek számára kialakított tartalomhoz, orvosoktól pecsétszámot, gyógyszerészektől regisztrációs számot, valamint jelen Felhasználási Feltételek elfogadását kéri, amellyel a nyilatkozó kijelenti, hogy jogosult a tartalom elolvasására, a jelen Felhasználási Feltételeket ismeri és elfogadja. A Szolgáltató jogosult a Felhasználási Feltételeket megsértő Felhasználó hozzáférési jogának megvonására.

3. Regisztráció 

A regisztrált szakmai felhasználók számára a megadott e-mail címre a Wörwag Pharma havi rendszerességgel hírlevelet küld. A regisztráció a regisztrációs lap megfelelő kitöltésével történik. 

A Weboldalon csak orvosok és gyógyszerészek regisztrálhatnak. A regisztráció a regisztrációs lap teljes és megfelelő kitöltésével történik meg. Ha a Felhasználó már létező felhasználói nevet választ, vagy nem, illetve nem megfelelő formátumban adja meg adatait, akkor a regisztrációra ezek megfelelő módosításáig illetve megadásáig nem kerül sor.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az Ön döntése, hogy a regisztráció során megad-e személyes adatokat (pl. az Ön nevét tartalmazó e-mail címet). Ha sor kerül személyes adatok megadására, Ön önként hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató az Ön személyes adatait a jelen Felhasználási feltételek alapján és az ebben meghatározott célból és ideig kezelje. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez (pl. hírlevél) jogszabály teszi kötelezővé személyes adatok kezelését. 

A Szolgáltató jogosult a Felhasználási feltételeket megsértő felhasználó regisztrációjának törlésére. A Szolgáltató az esetlegesen ebből eredő kárért való felelősségét kizárja.