A Wörwag Pharma Magyarországon

A Wörwag Pharma magyar leányvállalata 1993-ban jött létre, ekkor kezdődött meg a jól ismert Milgamma és Magnerot termékek forgalmazása.

A vállalat meghatározó és jelenleg is érvényes filozófiája szerint kiemelt fontosságú a betegekkel, az orvosokkal és a gyógyszerészekkel való személyes kapcsolattartás, a támogató, együttműködésre épülő vállalati kultúra, amely meghatározza az itt dolgozók munka iránt érzett elhivatottságát.

Több, mint 25 éve az egészség szolgálatában

A Wörwag Pharma minden munkatársa elkötelezett abban, hogy a szakemberekkel szoros partnerkapcsolatot kiépítve és a betegek véleményét is meghallgatva alakítsa ki vállalati stratégiáját, hogy az igényeknek megfelelően vehessen részt a magyar egészségügy fejlesztésében.

A cég ezért is tartja – már 2012-től – fontosnak Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának támogatását, hiszen ez az országos rendezvénysorozat kulcsszerepet tölt be az egészségvédelem területén és komplex megoldásokat kínál az érdeklődők és rászorulók számára. A program az állapotfelmérés mellett a különböző egészségügyi problémák megelőzéséhez is hasznos tanácsokkal látja el az érdeklődőket.

A Wörwag Pharma célja, hogy korszerű és minőségi készítményei mindenki számára elérhetőek legyenek, egyik legfontosabb feladatának pedig az idegkárosodás (neuropátia) felismerését és ellátását vallja, de jelen van a kardiovaszkuláris és nőgyógyászati területen is.

A vállalat ennek jegyében hozta létre az Országos Neuropathia Oktató és Szűrő Központot 1998-ban, melyet további centrumok nyitásával országos hálózattá alakított . 2016 óta nemcsak Magyarországon, de a kontinensen is egyedülálló módon az addig felnőttekre szakosodott Neuropathia Centrumok mellett már gyermekek neuropátia szűrésére is van lehetőség.  

A Wörwag Pharma fontos célja, hogy elősegítse az emberek egészségének megőrzését, szükség esetén helyreállítását, és hozzájáruljon az egészségtudatos magatartás meghonosításához.

Vállalatunk 2001 óta tagja a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének.

A Wörwag Pharma 2013-tól folyamatosan a Magyar Diabetes Társaság Aranyfokozatú Támogatója.

A Wörwag Pharma 2012-től folyamatosan Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának Aranyfokozatú Főtámogatója.