Rólunk

Wörwag Pharma

A Wörwag Pharma egy gyógyszeripari vállalat, mely világszerte rendelkezik leányvállalatokkal. Biofaktorok, például vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek fejlesztésével és értékesítésével foglalkozunk.

Bővebben

Tények és eredmények

Több, mint 900 munkatárs dolgozik világszerte elkötelezetten a vállalat sikere érdekében.

Bővebben

Kutatás és fejlesztés

A Wörwag Pharma kutatásai a betegség következményeire összpontosítanak, mint például a diabéteszes idegkárosodásra. Fő cél a biofaktorok, azaz a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek területéről származó kutatási eredmények elősegítése.

Bővebben

Tanzánia segítése: A képzéssel kinyílik a jövő

„Getting closer – helping better“: Ez a vállalati mottó a Wörwag Pharmánál a társadalmi felelősségvállalás alapját is képezi. A vállalat nem csupán pénzügyi tekintetben, de nagy mértékű személyi ráfordítással is támogatja az afrikai segítő projekteket.

Bővebben

Partnerkapcsolatok

Több mint 600, magasan képzett értékesítési munkatársat foglalkoztatunk, ennek köszönhetően több, mint 35 országban látogatunk orvosokat és gyógyszerészeket - elsősorban háziorvosokat, neurológusokat, endokrinológusokat, reumatológusokat, kardiológusokat és nőgyógyászokat.

Bővebben

Compliance @ Wörwag Pharma

A megfelelőség (idegen szóval compliance) a Wörwag Pharma számára egyet jelent a külső és belső szabályok maradéktalan betartásával.

Bővebben

A Wörwag Pharma Magyarországon

A Wörwag Pharma magyar leányvállalata 1993-ban jött létre.

Bővebben

Jelenlét

woerwagpharma-map

Több, mint 35 országban vagyunk jelen és tovább terjeszkedünk, elsősorban Dél-Amerikában és Ázsiában.

Bővebben