Compliance @ Wörwag Pharma

Compliance

A Megfelelőség (idegen szóval compliance) a Wörwag Pharma számára egyet jelent a külső és belső szabályok maradéktalan betartásával.

Ezeket a szabályokat a vállalaton kívüli törvények, rendeletek írhatják elő, illetve belsőleg lehet meghatározni programok, folyamatok és ellenőrzések formájában. A felelősségteljes, etikailag helyes és törvényes működés ugyanolyan elengedhetetlen a Wörwag Pharma sikeréhez, mint ügyfélközpontúságunk és termékeink magas minősége.

A viselkedés alapvető irányelveit Magatartási Kódexünk tartalmazza. A Wörwag Pharma minden alkalmazottja számára ez kötelező érvényű dokumentum a kockázatok felismeréséhez és ezáltal a jogsértések elkerüléséhez.

Nicole Schmolke

A Wörwag Pharma létrehozta a Vállalati Megfelelőségi Tisztviselő (Compliance officer) pozíciót annak érdekében, hogy egységes módon rögzítse a szabályokat a vállalatcsoporton belül. Ezt a felelősségi kört Nicole Schmolke (Emberi Erőforrások) látja el.

A vállalatra vonatkozó szabályok megsértéséből eredő kockázatok csökkentése, illetve az esetlegesen felmerülő jogellenes magatartás lehető leghamarabb történő felismerése érdekében a Wörwag Pharma arra ösztönzi munkatársait és üzleti partnereit, hogy bizalommal jelentsék a szabálysértés gyanúját az alábbi elérhetőségen:

compliance@woerwagpharma.com


A bejelentés történhet névvel vagy névtelenül.