Partnerkapcsolatok

A Wörwag Pharma egy közepes méretű családi vállalkozás, amelynek központja Böblingenben található, valamint erős gyökerekkel rendelkezik Kelet-Európában, Oroszországban és Közép-Ázsiában.

Szakterületünk a természetes gyógyszerek, különösen a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, valamint növényi összetevőkből álló készítmények fejlesztése és forgalmazása. A szilárd tudományos bizonyítékokkal rendelkező termékekre fókuszálunk, nevezetesen a cukorbetegség, a neurológiai betegségek megelőzésére és kezelésére, az egészséges immunrendszerre, a csontok, izmok és ízületek erősítésére, valamint a nők egészségére.

Több mint 600, magasan képzett értékesítési munkatársat foglalkoztatunk, ennek köszönhetően több, mint 35 országban látogatunk orvosokat és gyógyszerészeket - elsősorban háziorvosokat, neurológusokat, endokrinológusokat, reumatológusokat, kardiológusokat és nőgyógyászokat.

Partnereink számára biztosítani tudjuk:

• Átfogó szaktudásunkat az orvostudományban, valamint a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, illetve az életmóddal összefüggő betegségek megelőzése és kezelése érdekében tett erőfeszítéseinket, értékesítési és marketing gyakorlatunkat
• Széles körű és közvetlen hozzáférést az orvosokhoz és gyógyszerészekhez 
• Erős nemzetközi véleményformáló hálózatot
• Egyedi együttműködések és partnerségek kialakítását.

Miért lehet érdemes a Wörwag Pharma partnerének lenni?

• Engedélyezés / értékesítés területén: Amennyiben megbízható partnert keres termékei promóciójához és marketingjéhez, különösen a fent felsorolt terápiás területeken.
• Együttműködés: Ha szeretné élvezni a természetes gyógyszerek fejlesztésével és etikus marketingjével kapcsolatos megalapozott tapasztalataink előnyeit.

Várjuk megkeresését a lehetséges jövőbeni együttműködéssel kapcsolatban.
partnering(at)woerwagpharma.com