A száraz, repedezett bőr hátterében álló okokról, a kezeléséről, és egyéb tanácsokról a Letöltések pont alatt elérhető Diabéteszes Láb füzetünkben talál hasznos információkat.

Bővebb információkért kattintson www.milgamma.hu

 • Alkalmazási területek
  A Milgamma lábápoló krém ajánlott:
  - száraz, durva, repedezett láb napi ápolására
  - lábápolásra cukorbetegség, atópiás ekcéma (neurodermatitis) és halpikkelykór (ichtiózis) esetén
 • Hatóanyag és összetétel
  A Milgamma lábápoló krém 10% ureát tartalmaz, parfüm, színezőanyag és tartósítószer mentes.

  Az urea a bőr egy természetes nedvességtartó alkotóeleme és az egészséges szaruréteg kb. 1% ureát tartalmaz. Száraz bőrnél a bőr urea tartalma gyakran csökkent. A bőrgyógyászatban az urea jól bevált, természetes nedvességtartó faktor, amely megköti, és ezzel növeli a bőrben a nedvességet, csökkenti a viszketést és felpuhítja az elszarusodott bőrt.

  A Milgamma lábápoló krém a nedvességmegtartó ureát magas koncentrációban tartalmazza. Ezáltal a bőr nedvességfelvevő és tároló képességét támogatja. A bőrirritáció és az allergia kockázatának csökkentésére a Milgamma lábápoló krém nedvességmegkötő ureát és bőrbarát alapkrémet tartalmaz. Nem tartalmaz szín- és illatanyagokat, valamint tartósítószereket.

  Egyéb összetevők Fogyasztói tájékoztató.
 • Adagolás és alkalmazás módja
  A Milgamma lábápoló krémet rendszeresen, naponta egyszer vagy többször kell a megtisztított száraz talpra felvinni és könnyedén bemasszírozni, különösen a sarkaknál. A cukorbetegek speciális szükségleteinek megfelelő rendszeres bőrápolás kiemelten fontos.
 • Kiszerelések
  • 45 ml
 • Letöltések
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!